MENU
en nl

Blog

Even binnenkijken.. Singel

Noorestate - Singel 500

2017-12-06 17:34:24 – Noor

Sfeervolle gerenoveerde en gemeubileerde appartementen in hartje Centrum. Even binnenkijken?

Wonen aan de Singel in hartje Centrum

Vandaag gun ik jullie een kijkje in een mooi project van 6 woningen wat ik deze maand in opdracht gekregen heb en al verhuurd is, YAY! Toch is deze binnenkijker voor alle woon - en interieur junkies onder ons zeker de moeite waard. Voordat ik het in opdracht kreeg, gingen er maanden aan renovatie aan vooraf en zijn alle woningen professioneel gestyled. Het resultaat mocht er wezen en door een goed samenspel van aannemer - stylist én verhuur makelaar gingen de appartementen als zoete broodjes over de toonbank. Neem een kijkje en mócht je verliefd worden dan komen er in maart nog 2 van deze beauties op de markt ... ;-)

Even binnenkijken?

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.comYay! 7 jaar Noorestate

2017-12-06 15:11:08 – Noor

Time flies when you’re having fun! Het is alweer 7 jaar geleden dat Noorestate het levenslicht zag. Na ruim tien jaar ervaring bij gerenommeerde makelaarskantoren was het tijd om mijn eigen pad te bewandelen. Op mijn eigen manier. Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Noorestate anno 2010

Al van meet af aan geloof ik in een aanpak die verder gaat dan een handtekening onder een contract. Een persoonlijke aanpak waarbij samenwerking centraal staat. Die benadering valt in de smaak, want Noorestate kende een vliegende start. Toen de verkoopmarkt op een gegeven moment volledig instortte, stonden verhuurders en huurders letterlijk in de rij


Noorestate anno nu

Doordat het aanbod huurwoningen (in tegenstelling tot koopwoningen in Amsterdam) de laatste jaren fors is toegenomen bij een gelijkblijvende/afnemende vraag (kopen is o.a. door rentepercentage aantrekkelijker geworden) zie je dat verhuurders een hardere strijd moeten leveren om hun woning toch verhuurd te krijgen. Veel (professionele) eigenaren/beleggers maken dan ook gebruik van woonstylistes die alles volgens de laatste trends inrichten en/of afstylen. Professionele foto’s, 3-D plattegronden en video-rapportages: het draagt allemaal bij aan de snelle verhuur van een woning. Ook de keuze van een passende makelaar is hierbij van belang. Je wilt immers toch dat jouw woning er op álle punten bovenuit steekt. Hoewel goed verhuurbare woningen over het algemeen nog steeds snel weg zijn, zie je ook dat woningen van eigenaren die zich aan het traditionele patroon vasthouden, veelal veel langer leeg blijven staan en bovendien uiteindelijk tegen een lagere huurprijs dan beoogd verhuurd worden. Kortom: investeren in o.a. styling loont hoe dan ook en die koers ben ik samen met specialisten om me heen dan ook gaan bewandelen.


Noorestate anno 2018?

Door de komst van een aantal grote nieuwe internationale bedrijven naar Amsterdam vanwege Brexit (zoals EMA , RBS, BrokerTec en div. Mediabedrijven) zou het aantal mensen dat huisvesting zoekt in Amsterdam nog wel eens fors kunnen toenemen. De verwachting in makelaarsland is dan ook dat het aanbod weer beter zal aansluiten op de vraag naar huurwoningen. Tevens worden (eindelijk) de internationale scholen uitgebreid, waardoor het voor expat gezinnen ook weer aantrekkelijker wordt om zich in Amsterdam te vestigen. We gaan het allemaal meemaken! Eén ding staat buiten kijf; ik ben er klaar voor dus kom maar op!

Woning verhuren?

Wil jij binnenkort je woning verhuren of vrijblijvend advies over de mogelijkheden, neem gerust contact op! Ik ben elke dag bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 via noor@noorestate.com of +31 (0)6 14 23 64 64

Wie weet tot snel!

Noor

Even binnenkijken - Zeeburgerkade

Noorestate - Zeeburgerkade

2017-10-18 13:28:47 – Noor

Waanzinnig loft appartement van 110 m2 met eigen parkeerplek, aan het water gelegen in het mooie Amsterdam Oost/Cruquiuseiland. Even binnenkijken?

Loft appartement aan het water

Dit waanzinnige loft appartement is gelegen in één van de populairste wijken van het moment: Amsterdam Oost/Cruquiuseiland. Alles op één verdieping, bijzonder ruim opgezet en met een prachtige gietvloer, een ruime woonkamer met brickwall, een separate keuken (slechts 2 jaar oud) voorzien van moderne apparatuur en een ruime slaapkamer met badkamer ensuite aan de voorzijde. En ook niet onbelangrijk: de woning heeft twee buitenruimtes (ochtend- én middagzon) en een privé parkeerplaats en aparte berging zijn inbegrepen. Plús als kers op de taart een sauna. Hoe luxe?

Beschikbaarheid woning

Comfortabel en 'buiten' wonen met bootjes voor de deur, maar toch vlakbij alle gezelligheid die Amsterdam Oost te bieden heeft... Dit appartement is in het bijzonder geschikt voor singles of stellen en leent zich goed voor thuiswerken. Beschikbaarheid is per 1 december (minimaal een jaar) en de woning kan - afhankelijk van smaak - zowel gemeubileerd als ongemeubileerd worden opgeleverd.

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer info of neem vrijblijvend contact op via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com

De vele gezichten van Amsterdam Oost...

Drie keer Oost, drie keer anders...

2017-08-17 22:23:05 – Noor

Oostliefhebbers opgelet! Dat Amsterdam Oost upcoming en bijzonder veelzijdig is, wordt maar weer bevestigd door mijn aanbod van deze week. Voor elk wat wils, zullen we maar zeggen. Oké, officieel valt de Plantage Kerklaan onder centrum, maar wél de Oostkant van het centrum. Hartje Oost is wel het bruisende Javaplein en dan heb je - naast de Oosterparkbuurt, Transvaalbuurt, Dapperbuurt, Watergraafsmeer en éigenlijk ook de Weesperbuurt - natuurlijk nog het waterrijke gebied van Zeeburg. Hier een kleine impressie van mijn aanbod van deze week...

Plantage Kerklaan

Een hoogwaarig gerenoveerd appartement op A1-Locatie met veel licht, indrukwekkend hoge plafonds en alles erop en eraan. Zulke woningen komen niet dagelijks voorbij, zéker niet in de Plantagebuurt! Centrum Oost voor wie rustig, centraal en toch een beetje 'op stand' wil wonen... Nieuwsgierig? Bekijk hem hier > http://bit.ly/2vHf0tH


Javaplein

Een totaal ander 'stukje Oost' is de populaire Indische buurt, waar de laatste jaren flink is geinvesteerd in stadsvernieuwing en waar je tegenwoordig terecht kunt in de meest hippe boetiekjes, restaurantjes en cafeetjes. Hartje Indische buurt - aan het bruisende Javaplein - vind je dit waanzinnig ruim opgezette twee slaapkamer appartement met onder andere een superdeluxe keuken. De foto's spreken voor zich! Je vindt ze hier > http://bit.ly/2v5Z6FH

Zeeburgerkade

Wéér een totaal ander stukje Oost vind je in het waterrijke gebied rondom Zeeburg, waar je toch een beetje een vakantiegevoel van krijgt. Dit gezellig afgestijlde appartement aan de Zeeburgerkade is helemaal af en ook niet onbelangrijk: huur je inclusief een eigen parkeerplaats. Comfortabel en 'buiten' wonen met bootjes voor de deur, maar toch vlakbij alle gezelligheid die Amsterdam Oost te bieden heeft... Bekijk de woning hier > http://bit.ly/2wk54HvWil je binnenkijken in één van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact op via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com

Groet,
Noor Sterenberg

Even binnenkijken... Plantage Kerklaan

Noorestate - Plantage Kerklaan

2017-08-12 13:36:00 – Noor

Op absolute A-locatie: karakteristiek en compleet gerenoveerd appartement met waanzinnig uitzicht over Artis! Even binnenkijken?

Uniek appartement op A-locatie

Heerlijke lichtinval, indrukwekkend hoge plafonds, mooie houten vloer door het hele appartement, sfeervolle woonkamer, ruime masterbedroom, extra slaap- of werkkamer, apart toilet en last but not least: een prachtig moderne badkamer. Zulke woningen komen niet dagelijks voorbij, zéker niet in de Plantagebuurt!

Dit appartement is ideaal voor een single (expat) of stel die centraal willen wonen, maar wel weg van de drukte. De Plantagebuurt is hoogwaardig wonen en huurappartementen komen maar zelden voorbij. Pak dus je kans en kom binnenkijken in dit prachtig gerenoveerde en gestoffeerde appartement op A1-Locatie! Hartje centrum wonen in een hoogwaardig afgewerkt huis waar je heerlijk tot rust kunt komen. Perfect voor expatsprofessionals en hoe dan ook het binnenkijken waard!

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com

Even binnenkijken op de...Overtoom

Noorestate - Overtoom

2017-06-28 15:07:16 – Noor

Hagelnieuw, compleet gerenoveerd en professioneel gestyled appartement aan de Overtoom. Eigenlijk zeggen de foto's genoeg: deze woning is het binnenkijken waard..

Stylish aan de Overtoom

Drie slaapkamers, twee badkamers, een fijne woonkamer, compleet uitgeruste keuken, een heerlijke dakterras en een bubbly locatie: allemaal heel gunstig, maar uiteindelijk zijn het de vibe en styling die dit appartement die absolute wow-factor geven. Wat een fijn (t)huis! De woning is hagelnieuw en zo te betrekken. Koffer inpakken en verhuizen maar.

Hartje centrum wonen

Hartje centrum wonen in een perfect afgestijld huis waar je oprecht tot rust kunt komen. Perfect voor expatsprofessionals en hoe dan ook het binnenkijken waard!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/overtoom

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com
Even binnenkijken... De Nieuwe Spiegelstraat

Noorestate - De Nieuwe Spiegelstraat

2017-06-07 07:47:52 – Noor

Middenin het beroemde Spiegelkwartier: stijlvol gemeubileerd én gerenoveerd tweekamer hoekappartement met waanzinnig uitzicht. Delen geoorloofd! Even binnenkijken?

Ruim appartement in De Nieuwe Spiegelstraat

Absoluut een appartement met wow-factor! De woning ligt op een hoek in de geprezen Nieuwe Spiegelstraat, vooral

bekend om kunst & antiek, vele restaurantjes en de sfeervolle verlichting in de winter. De woning is geheel gerenoveerd en ingericht door een professionele stylist. Dankzij de hoekligging kun je vanuit de woonkamer en open keuken (eerste verdieping) van een heerlijk uitzicht. Hetzelfde geldt voor de masterbedroom + badkamer op de tweede verdieping en tweede slaapkamer + badkamer op de derde verdieping. Het appartement is helemaal af en zo te betrekken!

De Nieuwe Spiegelstraat: absolute A1 Locatie

Qua locatie kun je bijna niet beter zitten. Centrum, De Pijp, De Jordaan, De Negen Straatjes: alles is dichtbij en van De Nieuwe Spiegelstraat word je elke dag opnieuw vrolijk.

Twee ruime slaapkamers, twee badkamers: dit appartement leent zich perfect voor mensen die een appartement willen delen of mensen die regelmatig gasten ontvangen. Een buitenkans en sowieso het binnenkijken waard!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/denieuwespiegelstraat

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com

De Nieuwe Spiegelstraat
Even binnenkijken op de... Rozenstraat

Noorestate - Rozenstraat

2017-05-30 14:21:53 – Noor

Gloednieuw en klaar voor de verhuur: modern gemeubileerde studio aan de Rozenstraat. Spullen pakken en verhuizen maar! Even binnenkijken?

Studio aan de Rozenstraat

Een compleet gerenoveerde en modern ingerichte studio aan de Rozenstraat in hartje Jordaan: een buitenkans voor een expat/high potential die op zoek is naar een fijn thuis op A1 locatie!

De studio is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een hal, nieuwe keuken, moderne badkamer en woon-/slaapruimte met uitzicht over de gracht. De woon-/slaapruimte is compleet met superfijn tweepersoons opklapbed, zodat je de ruimte volledig kunt benutten. De studio is compleet nieuw en ingericht door een professioneel interieur stylist.

Wonen in de Jordaan

Een studio gelegen in Amsterdam's finest: de Jordaan. Om de hoek van de Negen Straatjes en slechts 5 minuten lopen van de befaamde Elandsgracht. Perfect voor mensen die Amsterdam optimaal willen beleven en zéker de moeite waard om even binnen te kijken!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/rozenstraat

Even binenkijken? Neem contact op via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com


Even binnenkijken... Studio Keizersgracht

Noorestate - Keizersgracht

2017-05-22 19:10:35 – Noor

Gemeubileerde én gerenoveerde studio aan de Keizersgracht. Need I say more? Even binnenkijken?

Studio aan de Keizersgracht

Een studio met alles erop en eraan aan de Keizersgracht: perfect voor mensen die niet veel ruimte nodig hebben, maar wel behoefte hebben aan een fijn thuis. De studio is niet alleen heel stijlvol ingericht door een interieur stylist, maar is tevens geheel gerenoveerd. Alles in de studio is helemaal nieuw!


De studio is gelegen in het souterrain van een mooi grachtenpand op A1 locatie aan de Keizersgracht en is van alle gemakken voorzien. Uitgeruste keuken, fijne badkamer, wasmachine en droger, een zithoek en een slaaphoek. Kortom: perfect voor een expat/high potential die Amsterdam op z'n best wil beleven.

Wonen aan de gracht

Een studio gelegen in Amsterdam's finest: de Grachtengordel. Perfect voor mensen die Amsterdam optimaal willen beleven en zéker de moeite waard om even binnen te kijken!


Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/keizersgracht

Even binnenkijken? Neem contact op via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com


Even binnenkijken... Ferdinand Bolstraat

Noorestate - Ferdinand Bolstraat

2017-05-02 09:14:08 – Noor

Heerlijk licht en compleet gerenoveerd studio appartement met alles erop en eraan in de Ferdinand Bolstraat! Even binnenkijken?

Rust in de Ferdinand Bolstraat

Heerlijk licht en compleet gerenoveerd studio appartement met alles erop en eraan in hartje Pijp! De woning is klein, maar meer dan fijn, met volledig uitgeruste open keuken, badkamer met bad én aparte douche, fijne woonkamer en goed bemeten slaapkamer.

Het appartement is zo te betrekken en de eigenaar zorgt voor goede belichting en gordijnen. De woning is voorzien van dubbel glas rondom. Eenmaal binnen heb je - hoewel gelegen in één van de meest levendige straten van Amsterdam - geen enkele notie van de drukte. Rustpunt middenin de stad dus!

Wonen in de Pijp

Al met al een woning met een hele fijne vibe, gelegen in één van Amsterdam's populairste buurten: De Pijp. Perfect voor mensen die Amsterdam optimaal willen beleven!


Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/ferdinandbolstraat

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com