MENU
en nl

Yay! 7 jaar Noorestate

2017-12-06 15:11:08 – Noor – Blog

Time flies when you’re having fun! Het is alweer 7 jaar geleden dat Noorestate het levenslicht zag. Na ruim tien jaar ervaring bij gerenommeerde makelaarskantoren was het tijd om mijn eigen pad te bewandelen. Op mijn eigen manier. Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Noorestate anno 2010

Al van meet af aan geloof ik in een aanpak die verder gaat dan een handtekening onder een contract. Een persoonlijke aanpak waarbij samenwerking centraal staat. Die benadering valt in de smaak, want Noorestate kende een vliegende start. Toen de verkoopmarkt op een gegeven moment volledig instortte, stonden verhuurders en huurders letterlijk in de rij


Noorestate anno nu

Doordat het aanbod huurwoningen (in tegenstelling tot koopwoningen in Amsterdam) de laatste jaren fors is toegenomen bij een gelijkblijvende/afnemende vraag (kopen is o.a. door rentepercentage aantrekkelijker geworden) zie je dat verhuurders een hardere strijd moeten leveren om hun woning toch verhuurd te krijgen. Veel (professionele) eigenaren/beleggers maken dan ook gebruik van woonstylistes die alles volgens de laatste trends inrichten en/of afstylen. Professionele foto’s, 3-D plattegronden en video-rapportages: het draagt allemaal bij aan de snelle verhuur van een woning. Ook de keuze van een passende makelaar is hierbij van belang. Je wilt immers toch dat jouw woning er op álle punten bovenuit steekt. Hoewel goed verhuurbare woningen over het algemeen nog steeds snel weg zijn, zie je ook dat woningen van eigenaren die zich aan het traditionele patroon vasthouden, veelal veel langer leeg blijven staan en bovendien uiteindelijk tegen een lagere huurprijs dan beoogd verhuurd worden. Kortom: investeren in o.a. styling loont hoe dan ook en die koers ben ik samen met specialisten om me heen dan ook gaan bewandelen.


Noorestate anno 2018?

Door de komst van een aantal grote nieuwe internationale bedrijven naar Amsterdam vanwege Brexit (zoals EMA , RBS, BrokerTec en div. Mediabedrijven) zou het aantal mensen dat huisvesting zoekt in Amsterdam nog wel eens fors kunnen toenemen. De verwachting in makelaarsland is dan ook dat het aanbod weer beter zal aansluiten op de vraag naar huurwoningen. Tevens worden (eindelijk) de internationale scholen uitgebreid, waardoor het voor expat gezinnen ook weer aantrekkelijker wordt om zich in Amsterdam te vestigen. We gaan het allemaal meemaken! Eén ding staat buiten kijf; ik ben er klaar voor dus kom maar op!

Woning verhuren?

Wil jij binnenkort je woning verhuren of vrijblijvend advies over de mogelijkheden, neem gerust contact op! Ik ben elke dag bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 via noor@noorestate.com of +31 (0)6 14 23 64 64

Wie weet tot snel!

Noor