MENU
en nl

Noorestate - Referentie Jeroen Dekkers

Jeroen Dekkers (42), Keizersgracht

"In eerste instantie dacht ik mijn woning wel even zelf te verhuren. Ik bedoel, half Amsterdam is op zoek naar woonruimte? En ik heb een hele fijne woning in de aanbieding... Appeltje eitje toch?

De praktijk bleek even anders. Er kwamen best veel mensen kijken, maar óf ik vertrouwde het zelf niet, óf er bleken weer allemaal mitsen en maren. Ontzettend vermoeiend en vooral ook zonde van de tijd. Want inmiddels stond mijn mooie huis al een maand leeg! Via mijn buurman hoorde ik over Noor Sterenberg van Noorestate. Ik besloot er een belletje aan te wagen en dezelfde week nog spraken we af bij mijn woning om één en ander door te nemen. Noor is een aanpakker en wist ter plekke een perfecte prijsindicatie af te geven. Daarmee warende makelaarskosten in mijn geval al terugverdiend, want de huurprijs die zij marktconform achtte, lag hoger dan de prijs die ik zelf in gedachten had. Meevaller dus. Té hoog gaat ze echter niet zitten, 'want een huis maandenlang in de verhuur hebben, kost past echt geld', vertelde ze lachend...

Haar inschatting bleek juist. Nog dezelfde dag had ze mijn woning online en in no-time stroomden de aanvragen voor een bezichtiging binnen. Aanvragen waar ik overigens niets mee hoefde te doen, want Noor doet de bezichtigingen immers voor je. Scheelt weer. Bovendien screent ze potentiële huurders nauwkeurig en wéét ook precies waar ze op moet letten. De kans dat je achteraf voor verrassingen komt te staan wordt daardoor aanzienlijk kleiner. Ten minste, daar ga ik van uit.

Hoe dan ook; binnen twee weken was mijn woning verhuurd en vorige week hebben we alles afgewikkeld. Noor heeft ervoor gezorgd dat alle formaliteiten in orde zijn en was erbij met de sleuteloverdracht.

Lang verhaal kort: Noor heeft mij letterlijk alle zorg uit handen genomen. En dus veel tijd bespaard. Voor haar diensten rekent ze een maand huur als courtage, maar dat is zeker terugverdiend in de huurprijs. Bovendien kost een maand leegstand hetzelfde én ben je verzekerd van betrouwbare huurders. Ook wel lekker, het blijft toch je eigendom?

Je had het inmiddels al wel geraden, maar ik kan Noor oprecht aan iedereen aanbevelen. Ze heeft een rugzak vol bagage bij een gerenommeerd makelaarskantoor, maar besloot uiteindelijk voor haarzelf te beginnen. Op haar eigen persoonlijke manier, waarbij snel schakelen voorop staat. Dat kán, als je een kantoor in je eentje runt, maar wél heel veel contacten hebt. Als je haar ontmoet, weet je meteen wat ik bedoel. Noor weet wat actueel is binnen de woningmarkt, kent werkelijk elk hoekje van de stad en is bereid om met je mee te denken. Ik ben haar echt enorm dankbaar voor alle hulp..."