MENU
en nl

#Noortips - The Kinfolk Home

Interiors for slow living

2016-02-02 15:11:41 – Noor – Blog

Ik heb het al vaker gezegd; van interieur en styling word ik oprecht heel blij. Misschien komt het omdat ik zoveel verschillende huizen van binnen mag bekijken, maar diep van binnen denk ik dat ik altijd al een interieurjunkie was... Fijn dus, dat ik daar in mijn vak mee te maken heb. Maar goed, toeval bestaat natuurlijk niet...

The Kinfolk Home
Zelden word ik zo enthousiast van een weekend op de bank. Die heb ik namelijk doorgebracht met het boek 'The Kinfolk Home' op mijn schoot. 'Interiors for Slow Living' luidt de ondertitel. Klinkt spannend, maar eigenlijk moet je het gewoon in je handen hebben gehad. De cover, de foto's, de opmaak, het interieur: The Kinfolk Home is met liefde in elkaar gezet en een feestje om door te bladeren.

370 pagina's inspiratie
Het boek is een uitgave van Kinfolk Magazine, een Canadees tijdschrift voor mensen met passie voor design, interieur en eten. De redacteur - Nathan Williams - bracht al eerder The Kinfolk Table uit, maar richt zich met dit boek op 'slow living'. Klinkt vaag, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Het gaat kort gezegd om de vraag wat onmisbaar is in jouw leven. The Kinfolk Home vertelt 35 verhalen van mensen over de hele wereld met een opvallende smaak en dito gevoel voor sfeer en stijl.

Maar bovenal is The Kinfolk Home een 370 pagina's tellende fantastische inspiratiebron voor mensen die van interieur houden.

Oh, en hij staat ook heel mooi op de koffietafel...

Enjoy reading!

Noor

PS... Woning (ver)huren of vrijblijvend advies? Ik ben bereikbaar via 06 14 23 64 64 of noor@noorestate.com


The Kinfolk Home, ofwel jouw nieuwe interieurbijbel - Roomed