MENU
en nl

#Noortips - Sissy Boy Kerstmarkt

12 december 2015 | 10.00 -17.00

2015-12-11 13:39:55 – Noor – Blog

Zaterdag 12 december is het weer tijd voor de Sissy Boy kerstmarkt op het Amstelveld: elk jaar een gegarandeerd succes, maar dit jaar is 'ie nóg groter en beter.
Je woning in kerststemming brengen, alvast cadeaus inslaan, Glühwein drinken, lekker eten of gewoon langs de standjes struinen: ik hou van kerstmarkten en de Sissy Boy kerstmarkt is één van de beteren in zijn soort.

Mooie spullen, top catering & cheesy kerstfilms
Dit jaar vind je ruim 40 standhouders en een gigantische tent met een kersttafel en loungekussens, waar je kunt eten en drinken en waar - jaja - de hele dag cheesy kerstfilms worden gedraaid. Onder andere Nel, Sissy Boy Daily, Slagerij de Leeuw, Patisserie Tout en Pluk hebben de handen ineen geslagen voor de catering, dus dat zit ook wel snor! Maar bovenal ben je verzekerd van heel veel mooie (woon)spullen voor een goede prijs. Ik houd ervan!

Ook handig: kinderen kunnen eventueel terecht bij de nanny's die met ze gaan knutselen, zodat jij ongestoord op zoek kan naar leuke kerstcadeaus en wooninspiratie.

Ik ben zeker van de partij. Wie weet tot morgen!

Noor

PS. Wil je contact over het (ver)huren van een woning? Kan altijd! Ik ben bereikbaar via noor@noorestate.com of telefonisch (werkdagen van 09.00-18.00) op +31 (0)6 14 23 64 64