MENU
en nl

#Noortips - Meraki

Interieurstyling

2015-09-23 12:51:00 – Noor – Blog

Voor de duidelijkheid: ik ben geen stylist en zal het ook niet worden. Interieur styling is een hobby die toevalligerwijs perfect aansluit op mijn beroep als verhuurmakelaar. Als verhuurmakelaar ben ik in mijn achterhoofd namelijk altijd bezig met details om een woning mee op te leuken. Handig om een ruimte extra aantrekkelijk te maken voor bezichtingen, maar vooral ook om je nieuwe huis een thuis te maken. Mijn interesse voor interieurstyling en mijn beroep als verhuurmakelaar gaan wat mij betreft dus hand in hand. Ik raak dagelijks geinspireerd door mooie woningen, maar ook door winkels, horeca, concepten, etc. Die inspiratie deel ik graag met jullie, immers iedereen weet: sharing is caring. Wie weet kun je er iets mee! Zo niet, kun je me altijd inschakelen voor het verhuren of vinden van een woning ;-)

Meraki
De verzorgingsproducten van Meraki zijn niet alleen lekker en verzorgend, maar ook mooi om naar te kijken en je huis mee te stylen. Badkamer, keuken en zelfs het allerkleinste kamertje leuk je er mee op. Meraki is online te bestellen bij interieurwinkel Moes en Griet - www.moesengriet.nl - die sowieso een bezoekje waard is!

Woning verhuren?
Ben je van plan je woning te verhuren en heb je behoefte aan gedegen advies (woning optimaal maken voor bezichtingen, fotografie, huurprijsbepaling, private sector, etc.)?

Neem gerust contact op via 06-14236464 of noor@noorestate.com