MENU
en nl

In de categorie....

Amsterdam Centrum

2015-09-17 17:17:06 – Noor – Blog

Bekijk hier het huuraanbod

Alweer meer dan 10 jaar werk ik als verhuurmakelaar in Amsterdam en inmiddels durf ik wel zeggen dat elke buurt zijn charme heeft. Voor elk wat wils, zullen we maar zeggen. Het centrum behoort van meet af aan tot mijn persoonlijke favorieten. Voor zover je het centrum een buurt kunt noemen dan. Vanuit mijn woning in de 9 Straatjes heb ik op één op andere manier altijd het idee dat ik overal bovenop zit. En heel eerlijk, dat is ook zo. Zowel zakelijk als privé.

Door de jaren heen heb ik een groot netwerk opgebouwd; enerzijds verhuurders en kantoren, anderzijds huurders en dan doel ik natuurlijk voornamelijk op bedrijven en expats. Het is denk ik overbodig om te zeggen dat de Amsterdamse grachtengordel goed scoort bij expats. Dat geldt overigens voor het hele centrum van Amsterdam. En hoewel dat centrum steeds groter wordt met wijken als de Pijp en Oost die met de dag levendiger worden, heb ik het hier enkel over het traditionele centrum van Amsterdam. De Grachtengordel. De Jordaan. De 9 Straatjes. De Kolk. De Nieuwmarkt. Centraal Station… Ik houd van Amsterdam en ik houd van de binnenstad. Ongetwijfeld mede vanwege het feit dat daar mijn specialisatie in verhuur van het luxere segment is ontstaan.

Ik heb tientallen woningen verhuurd op en rond de grachtengordel, Jordaan en om en nabij het absolute hart van de stad en ook nu heb ik weer een aantal parels in mijn aanbod.

Woning huren in Amsterdam Centrum? Bekijk hier het aanbod
Woning Verhuren in Amsterdam Centrum? Neem contact op via +31 (0)6 14 23 64 64 of noor@noorestate.com