MENU
en nl

Even binnenkijken... Prinsengracht

Noorestate - Prinsengracht

2016-12-07 16:31:33 – Noor – Blog

Sfeervol appartement met waanzinnig uitzicht over de Prinsengracht én het Amstelveld. Zo te betrekken! Even binnenkijken?

Indeling woning Prinsengracht

Zodra je binnenkomt voel je meteen de huiselijke sfeer. Gewoon een heel fijn huis! De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een authentiek grachtenpand. Op de eerste verdieping vind je de royale woon- en eetkamer met uitzicht over de gracht én vrij uitzicht over het Amstelveld, een volledig uitgeruste keuken, een toilet en de wasmachine en droger. Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamers: een ruime masterbedroom met veel kastruimte en een tweede studie- of slaapkamer. De badkamer (eveneens op de tweede verdieping) beschikt over een bad, aparte douche en een toilet.

Perfect voor stel of expat

De woning is (bijzonder gezellig) gemeubileerd en zo te betrekken. Ideaal voor een stel of expat die hartje centrum wil wonen en gaat voor de échte Amsterdam ervaring. Het appartement is op steenworp afstand van de gezellige Utrechtsestraat met tal van restaurants, coole shops en gezellige café's. Kortom: een bubbly plek om te wonen met tóch voldoende rust in huis!

Even binnenkijken op de Prinsengracht?

Altijd al aan de gracht willen wonen? Dan is dit appartement absoluut het binnenkijken waard!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/prinsengracht

Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com