MENU
en nl

Even binnenkijken - Zeeburgerkade

Noorestate - Zeeburgerkade

2017-10-18 13:28:47 – Noor – Blog

Waanzinnig loft appartement van 110 m2 met eigen parkeerplek, aan het water gelegen in het mooie Amsterdam Oost/Cruquiuseiland. Even binnenkijken?

Loft appartement aan het water

Dit waanzinnige loft appartement is gelegen in één van de populairste wijken van het moment: Amsterdam Oost/Cruquiuseiland. Alles op één verdieping, bijzonder ruim opgezet en met een prachtige gietvloer, een ruime woonkamer met brickwall, een separate keuken (slechts 2 jaar oud) voorzien van moderne apparatuur en een ruime slaapkamer met badkamer ensuite aan de voorzijde. En ook niet onbelangrijk: de woning heeft twee buitenruimtes (ochtend- én middagzon) en een privé parkeerplaats en aparte berging zijn inbegrepen. Plús als kers op de taart een sauna. Hoe luxe?

Beschikbaarheid woning

Comfortabel en 'buiten' wonen met bootjes voor de deur, maar toch vlakbij alle gezelligheid die Amsterdam Oost te bieden heeft... Dit appartement is in het bijzonder geschikt voor singles of stellen en leent zich goed voor thuiswerken. Beschikbaarheid is per 1 december (minimaal een jaar) en de woning kan - afhankelijk van smaak - zowel gemeubileerd als ongemeubileerd worden opgeleverd.

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer info of neem vrijblijvend contact op via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com