MENU
en nl

Even binnenkijken op de Westerdoksdijk

Noorestate - Westerdoksdijk

2016-03-08 14:58:36 – Noor – Blog

Sommige woningen zijn het waard om uitgelicht te worden, al is het alleen al om even binnen te kijken. De must-see uit mijn woningaanbod van deze week is een sfeervol appartement mét lift aan de Westerdoksdijk.

Licht en sfeervol
Sommige appartementen wil je letterlijk zo betrekken. Dit is zo'n appartement. Gelegen in het centrum (5 minuten fietsafstand van CS), van alle gemakken voorzien, maar bovenal van zichzelf én door de fijne inrichting heel sfeervol. Gewoon een fijne plek. Het is gelegen op de vierde etage van een prachtig appartementencomplex met lift. Een raampartij van plafond tot vloer zorgt voor heerlijke lichtinval en vanaf de woonkamer, het balkon of het dakterras kun je genieten van uitzicht over het Westerdok.

Als nieuw
Maar ook de moderne half open woonkeuken, de luxe badkamer (ligbad en aparte douche) en 2 gezellige slaapkamers zijn smaakvol ingerichte vertrekken. Kortom: een appartement om je meteen in thuis te voelen. Ook lekker: momenteel ondergaat de woning een grondige onderhoudsbeurt voor de laatste puntjes op de i. Kortom: 'als nieuw' te betrekken! Ideaal voor single expat of stel.

Parkeren
Heb je een auto? Er bestaat een mogelijkheid om in de garage onder het complex een privé garage te huren voor € 200.- p/mnd. Handig!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/amsterdam-westerdoksdijk

U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com