MENU
en nl

Even binnenkijken op de... Raamstraat

Noorestate - Raamstraat

2016-12-19 21:16:57 – Noor – Blog

Waanzinnig industrieel loft appartement (105m2!) in hartje centrum, om de hoek bij 't Leidse Plein, de Prinsengracht en de Elandsgracht. Even binnenkijken?

Indeling loft Raamstraat

Het appartement is gelegen op de bovenste twee woonlagen van een pand in de relatief rustige Raamstraat, dus geen bovenburen! De ruime en bijzonder lichte living bevindt zich op de eerste woonlaag, net als de moderne keuken en het zonnige balkon aan de achterkant. Deze etage is voorzien van een prachtige gietvloer en een moderne inrichting, die je eigenlijk met eigen ogen moet bekijken! Via een trap in de woonkamer bereik je de riante slaapkamer mét inloopkast en extra garderobekasten, de moderne badkamer met bad en aparte douche, separaat toilet, de wasmachine/droger én een aparte werkruimte. De woonoppervlakte telt maar liefst 105m2, dus aan opberg en bewegingsruimte geen gebrek!

Perfect voor stel of expat op zoek naar A1 locatie

De woning is volledig gemeubileerd en zo te betrekken. Ideaal voor een single (expat) professional of koppel die de stad Amsterdam willen beleven vanaf A1-locatie. De loft is om de hoek bij de Prinsengracht, het Leidse Plein en de Elandsgracht. Kortom: volop actie in de buurt en toch rust in huis!

Even binnenkijken op de Prinsengracht?

Hartje centrum wonen? Dan is deze loft absoluut het binnenkijken waard!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/raamstraat

Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com