MENU
en nl

Even binnenkijken op de... Leidsegracht

Noorestate - Leidsegracht

2017-03-10 14:54:56 – Noor – Blog

Heerlijk ruim appartement (154 m2!) op bovenste verdieping in mooi gebouw (met lift!) aan Leidsegracht, met uitzicht over de binnentuinen van de Grachtengordel(!!). Even binnenkijken?

Leidsegracht: dubbel bovenhuis

Uniek! Gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 3 slaapkamers, volop ruimte en een heerlijk dakterras in hartje grachtengordel. Vanuit de ruim opgezette woonkamer met heerlijke lichtinval kijk je uit op de kenmerkende binnentuinen van de grachtengordel. Aangrenzend aan de woonkamer de fijne open & compleet uitgeruste keuken (mét bar). Ook lekker: er is een aparte kamer voor keukenopslag. Het appartement telt 3 slaapkamers, waarvan 2 mét inbouwkast. De moderne badkamer beschikt over een bad, douche, toilet en 2 wastafels. Alle ruimte dus! Op deze verdieping is tevens een separaat gastentoilet. Eén verdieping hoger is de toegang naar het ruime dakterras met volop zon en uiteraard fantastisch uitzicht. Hier vind je tevens een derde slaapkamer/werkruimte/wasruimte. Kortom: volop ruimte in hartje centrum en eventueel geschikt om te delen.

Ideaal voor stellen, expats of gezinnen

Heerlijk gelegen, middenin de grachtengordel aan de karakteristieke Leidsegracht. Deze bovenwoning is bij uitstek geschikt voor mensen (expats, stellen, gezinnen) die de stad optimaal willen beleven, maar wel behoefte hebben aan comfort en ruimte. De woning is per direct beschikbaar en wordt gestoffeerd opgeleverd.

Even binnenkijken op de Leidsegrach?

Comfortabel en ruim wonen in moderne woning aan de Leidsegracht! Even binnenkijken?

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/leidsegracht

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com