MENU
en nl

Even binnenkijken op... De IJtochtkade - Zwanenburg

Noorestate - IJtochtkade - Zwanenburg

2016-03-16 22:37:30 – Noor – Blog

Sommige woningen zijn het waard om uitgelicht te worden, al is het alleen al om even binnen te kijken. De must-see uit mijn woningaanbod van deze week is een volledig gerenoveerde ééngezinswoning met zonnige tuin aan de IJtochtkade in Zwanenburg, slechts 5 minuten rijden van Amsterdam Sloterdijk en West(erpark).

Rustig wonen aan de rand van de stad

Voor mensen die rust en ruimte willen,maar toch de stad niet uit het oog willen verliezen: zo'n kans komt niet vaak voorbij. Een volledig gerenoveerde twee-onder-één-kap woning met zonnige tuin (mét schuur) op slechts 5 minuten rijden van Amsterdam. Perfect voor jonge gezinnen. De woning ligt in een vriendelijke woonwijk op zo'n 500 meter van een basisschool. Vanaf Station Halfweg-Zwanenburg (3 minuten lopen) sta je binnen 15 minuten op Amsterdam CS en ook Haarlem is slechts een treinreis van een kwartier. Parkeren kan gratis voor de deur.

Kenmerken woning
De woning is niet alleen gunstig gelegen, maar ook nog eens volledig gerenoveerd in de verhuurmarkt gezet .Een zonnige tuin, volledig uitgeruste keuken, een nieuwe badkamer met vloerverwarming, gezellige woonkamer met elektrische open haard, twee grote slaapkamers, twee toiletten en een groot balkon. Helemaal nieuw en zo te betrekken!

Parkeren
Parkeren kan gratis voor de deur. Zoals gezegd: een buitenkansje...

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/zwanenburg-ijtochtkade

U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com