MENU
en nl

Even binnenkijken op de Bloemgracht

Bloemgracht

2016-02-08 17:04:05 – Noor – Blog

Sommige woningen zijn het waard om uitgelicht te worden, al is het alleen al om even binnen te kijken. De must-see uit mijn woningaanbod van deze week: een luxe boutique appartement mét lift aan de Bloemgracht.

Boutique appartement?
Boutique appartement? Ja, dit prachtig ingerichte appartement heeft alle gemakken en look&feel van een charmant en trendy boutique hotel. Perfect dus, voor bijvoorbeeld expats die na een lange dag werken in een comfortabel en fijn huis willen thuiskomen. Minimaal verblijf is 3 maanden, maar een jaar of langer is alleen maar beter.

Van alle gemakken voorzien
De ligging van dit appartement is fantastisch op één van de mooiste plekjes van de Jordaan, omringd door leuke cafés en restaurants. Verder spreken de foto's denk ik voor zich. Het appartement is niet heel groot (70 m2), maar heeft alles dat je nodig hebt. Een lekkere slaaphoek, een eetruimte, een heerlijke badkamer, een kleine keuken voorzien van koelkast en vaatwasser (bij contract voor langere tijd wil de eigenaar de keuken uitbreiden) een dakterras (oplevering maart 2016) én een lift in het pand. Zoals gezegd: van alle gemakken voorzien.

Voor meer informatie, zie noorestate.com/amsterdam-bloemgracht

U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com