MENU
en nl

Even binnenkijken op de... Blasiusstraat

Noorestate - Blasiusstraat

2017-02-17 16:04:40 – Noor – Blog

Waanzinnig dubbel benedenhuis van 120 m2 met zonnig terras in hip & happening Amsterdam Oost (Weesperzijdebuurt). Even binnenkijken?

Blasiusstraat: dubbel benedenhuis

Een fijn (t)huis in de mooie Blasiusstraat: zodra je deze woning binnenstapt, ben je verkocht. Dit is een huis waarin echt geleefd kan worden. Gezellig, comfortabel en af tot in de puntjes. Je stapt binnen in de gezellige, volledig ingerichte keuken mét kookeiland en barretje. De keuken loopt over in een royale woonkamer met inbouwkasten en ensuite een eetkamer.Door de hele woning ligt een mooie houten vloer. Er zijn twee slaapkamers, waarvan de masterbedroom over ruime inbouwkasten beschikt. De slaapkamer is heerlijk gelegen aan een patio met een trap naar het zonnige terras (gelegen op Westen). Achterin de woning vind je de ruime badkamer met bad, douche, twee wastafels en een toilet (er is tevens een separaat gastentoilet aanwezig in de woning, evenals een wasruimte).

Voor dit soort woningen is de rubriek 'Even Binnenkijken' in het leven geroepen. Want om de fijne huiselijke sfeer te proeven, móet je echt even binnen zijn geweest.

Ideaal voor stellen, expats of gezin met 1 kind

Heerlijk gelegen in de Weesperzijdebuurt, vlakbij de de Amstel en dichtbij allerhande hotspots (Rijssel, Volkshotel, Restaurant C, etc); deze dubbele benedenwoning is bij uitstek geschikt voor stellen, gezinnen met 1 kind of expats die een thuis in Nederland willen creeren. De woning kan zowel gestoffeerd als gemeubileerd worden opgeleverd: alles in overleg. De woning is beschikbaar per 15-04-2017.

Even binnenkijken op de Blasiusstraat?

Comfortabel en ruim wonen, om de hoek bij de Amstel in hip & happening Oost! Even binnenkijken?

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/blasiusstraat

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com