MENU
en nl

Even binnenkijken... Keizersgracht

Noorestate - Keizersgracht

2016-11-22 08:54:20 – Noor – Blog

Gelegen in misschien wel mooiste gedeelte van het historisch centrum, aan de Keizersgracht (naast de Dylan), in het hart van de 9 straatjes: grachtenpand van 5 (!) verdiepingen, ruim 380 m2 en alle luxe die je kunt wensen… Even binnenkijken?

Wonen aan de Keizersgracht

Wat een pracht van een woning, verdeeld over 5 verdiepingen (380 m2) op één van de mooiste plekken van de grachtengordel. Dankzij historische details straalt het pand Amsterdams karakter uit, maar tegelijkertijd is het – in tegenstelling tot de meeste grachtenpanden – baden in luxe, mede vanwege een hoogwaardige renovatie. Zo is de woning voorzien van gegarandeerd warm water en waterdruk (dubbele boiler en waterdruksysteem), surround speakers in de keuken én woonkamer, vloerverwarming en openhaard in zowel de woonkamer als de master bedroom en – hoe kan het ook anders - een high tec alarmsysteem.

Kenmerken Keizersgracht

Vijf slaapkamers, vier badkamers, vijf toiletten, splitlevel woonkamer met nieuwe openhaard, luxe keuken (mét bar), heerlijk dakterras én enorme speelkamer met indoor voetbalvloer (die overigens ook kan worden gebruikt als eetkamer met ruimte voor 35 gasten).


Keuken
De keuken is op-en-top leefruimte: van alle luxe en gezelligheid voorzien en met prachtig uitzicht op de gracht… Achterin de keuken is een lichtschaft van 3 verdiepingen hoog en een bibliotheekmuur met boekenkasten van maar liefst 5 meter hoog! Hierachter vind je nog een aparte ruimte voor wasmachine, droger, vriezer en enorme inbouwkasten. Deze verdieping kenmerkt zich verder door kleurrijke kunst van o.a. Eliza Lejeuz, Marleen Vogels en Front voor Moooi.

Woonkamer
De woonkamer is splitlevel en verdeeld in een comfortabele lounge en tv-ruimte met flatscreen en Jan des Bouvrie bank en een zitgedeelte met L-vormige Minotti Hamilton bank, originele Henry Miller Eames lounge stoel, Noguchi tafel, openhaard en enorme zwartwit foto’s van Aernout van Overbeeke. Stijlvol, maar gezellig…

Master Bedroom + badkamer
Voor de master bedroom en badkamer is een hele verdieping gerekend. De combinatie van jout, beigetinten, natuursteen in de badkamer én natuurlijk de openhaard, zorgen voor een relaxte en comfortabele sfeer. De unieke houten badkuip van Agape en de rainshower van Dornbracht zorgen tegelijkertijd voor een moderne touch. Uiteraard beschikt de slaapkamer met 2 gigantische handgemaakte walk-in kasten en nog een aparte kast, over meer dan voldoende kastruimte.

En verder…
Op deze verdieping vind je 4 slaapkamers (voor elk wat wils) en 3 badkamers. Ook heel geschikt voor kantoorruimte. Deze verdieping biedt tevens toegang tot het teakhouten dakterras, gelegen op het zuidwesten. Je kunt hier de hele zomer genieten van de zon met o.a. een L-vormige loungehoek en enorme eettafel. Her en der groen, Banksky geïnspireerde graffiti en een sculptuur van Marinus Klap zorgen voor de final touch in deze rustgevende privé buitenruimte middenin het centrum van de stad.

Even binnenkijken aan de Keizersgracht?

Een heel verhaal, maar éigenlijk moet je het met eigen ogen zien. Op zoek naar luxe en voldoende aan de Keizersgracht. Dan is dit prachtige pand absoluut het binnenkijken waard!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/keizersgracht

Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com