MENU
en nl

Even binnenkijken... De Nieuwe Spiegelstraat

Noorestate - De Nieuwe Spiegelstraat

2017-06-07 07:47:52 – Noor – Blog

Middenin het beroemde Spiegelkwartier: stijlvol gemeubileerd én gerenoveerd tweekamer hoekappartement met waanzinnig uitzicht. Delen geoorloofd! Even binnenkijken?

Ruim appartement in De Nieuwe Spiegelstraat

Absoluut een appartement met wow-factor! De woning ligt op een hoek in de geprezen Nieuwe Spiegelstraat, vooral

bekend om kunst & antiek, vele restaurantjes en de sfeervolle verlichting in de winter. De woning is geheel gerenoveerd en ingericht door een professionele stylist. Dankzij de hoekligging kun je vanuit de woonkamer en open keuken (eerste verdieping) van een heerlijk uitzicht. Hetzelfde geldt voor de masterbedroom + badkamer op de tweede verdieping en tweede slaapkamer + badkamer op de derde verdieping. Het appartement is helemaal af en zo te betrekken!

De Nieuwe Spiegelstraat: absolute A1 Locatie

Qua locatie kun je bijna niet beter zitten. Centrum, De Pijp, De Jordaan, De Negen Straatjes: alles is dichtbij en van De Nieuwe Spiegelstraat word je elke dag opnieuw vrolijk.

Twee ruime slaapkamers, twee badkamers: dit appartement leent zich perfect voor mensen die een appartement willen delen of mensen die regelmatig gasten ontvangen. Een buitenkans en sowieso het binnenkijken waard!

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/denieuwespiegelstraat

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via 06 14 23 64 64 of per mail via noor@noorestate.com

De Nieuwe Spiegelstraat