MENU
en nl

Even binnenkijken... De Marnixstraat

Noorestate - Marnixstraat

2016-08-16 15:07:55 – Noor – Blog

Een superlicht en waanzinnig ingericht appartement van 105m2 in hartje centrum. Scandinavian Style! Even binnenkijken...?

Appartement in hartje centrum

Volledig gerenoveerd, van alle gemakken voorzien en onlangs van a tot z gestyled: dit appartement is niet alleen fantastisch gelegen, maar ook nog eens überstijlvol en comfortabel. Je hoeft slechts 1 trap op naar de woning, die verder op 1 verdieping is gelegen en stapt dan een ruimte binnen waar het licht aan alle kanten binnenkomt. Met dubbelglas en goede isolatie beleef je bovendien wel de lusten, maar niet de lasten van het centrum. De keuken is compleet, de badkamer is on trend en met 2 slaapkamers én een 'geheime' 3e kamer (die eventueel ook als slaapkamer kan worden gebruikt), is de woning ideaal voor single expats, stel (met 1 kind) of mensen die veel logees verwachten (grote kans, want wie wil hier nu niet vertoeven?

Even binnenkijken op de Marnixstraat?

Zeker als je van Scandinavisch design houdt, moet je zéker even een kijkje nemen. De woning wordt gemeubileerd opgeleverd en is zo te betrekken. Alleen even kleren meenemen ;-)

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/marnixstraat

Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com