MENU
en nl

Even binnenkijken bij.... Krom Boomsloot

Noorestate - Krom Boomsloot

2016-06-29 15:11:59 – Noor – Blog

Wow, wat een prachtig appartement op de begane grond aan de gracht in hét hot and happening gedeelte van Amsterdam-Centrum. Absoluut de moeite waard om even binnen te kijken!


Rust en comfort in hartje Amsterdam

Tot in detail gerenoveerd, inclusief professioneel verlichtingsplan, waarmee een bijzondere sfeer wordt neergezet. Om de hoek bij o.a. A N N A + N I N A, STACH, KoKo en Hotel Droog, op enkele meters verwijderd van de Metrostation Nieuwmarkt en vlakbij Centraal Station en Waterlooplein. Kortom: perfect voor een hardwerkende expat of jong gezin dat houdt van comfort, maar wel middenin in bruisend Amsterdam wil zitten.

Het appartement heeft een indrukwekkende entrée met grote houten deuren en een ruime volledig uitgeruste keuken. Er ligt een prachtige houten vloer in het appartement (mét vloerverwarming). In het souterrain vind je de master bedroom met stoere gietvloer en badkamer ensuite, voorzien van 2e toilet, bad, aparte douche en - jaja - vloerverwarming, alsmede een tweede slaap/werkkamer en washok.

Het appartement wordt tot in de puntjes gestoffeerd opgeleverd. Meubels erin en klaar = Kees! Zoals ik al zei: absoluut het binnenkijken waard!

Even binnenkijken?

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/kromboomsloot

U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com