MENU
en nl

Even binnenkijken op de... Jan Bernardusstraat

Noorestate - Jan Bernardusstraat

2016-08-03 16:23:13 – Noor – Blog

Om de hoek bij de Amstel, middenin de gezellige Weesperzijdebuurt, met een bijzonder fijne vibe en - niet onbelangrijk - een waanzinnig dakterras. Even binnenkijken...?

De Weesperzijdebuurt

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Van alle gemakken voorzien dus en met 2 slaapkamers heel geschikt voor een single expat of (expat) gezin met 1 kind. De plek is heerlijk: op steenworp afstand van het meest levendige stukje Amstel waar zomers volop wordt gezwommen en met gezellige horecagelegenheden als Weesper, Hesp, Girassol, café Vrijdag en Tapas de Arroyo aan de ene kant en het Volkshotel, Restaurant C, East57 en De Vergulden Eenhoorn aan de andere kant.

Indeling appartement

De woning is efficient ingedeeld met een volledig uitgeruste open keuken, een gezellige woonkamer met Frans balkon, badkamer met toilet, 2 slaapkamers en een enorm dakterras mét ' buitenkeuken'. Kortom; een feestje in de zomer!

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, inclusief wasmachine en heeft de vibe om er zonder enige moeite helemaal je eigen plek van te maken.

Even binnenkijken op de Jan Bernardusstraat?

Voor meer informatie, zie www.noorestate.com/janbernardusstraat

Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen via 06 14 23 64 64 of een mail sturen naar noor@noorestate.com