MENU
en nl
« terug naar totaalaanbod

Amsterdam, Afroditekade

Verhuurd

105 m² • slaapkamers: 2 • € 2.245,- (excl.)

Beschrijving

Schitterend gestoffeerd en ruim opgezet 2 slaapkamer appartement voorzien van alle gemakken zoals een lift, een garage en een opbergbox. Deze heerlijke ruime woning is licht en voorzien van een mooie neutrale houten vloer en witte muren. De woning bevindt zich in een modern appartementen-complex in het sjieke oud-zuid, op loopafstand van de Stadionweg en de Amstelveenseweg nabij het Olympisch Stadion. Indeling, entree, hal, woonkamer aan voorzijde met wijds uitzicht over de Schinkel (dubbele beglazing), slaapkamer/werkkamer, moderne keuken en wasruimte. Rechts van de hal bevindt zich de badkamer met separate douche en bad voorziening alsmede 2 wasbakken, links van de hal een separaat toilet alsmede de meterkast en aan de achterzijde een zeer ruim opgezette slaapkamer voorzien van (zonnig) balkon met uitzicht over de prachtige binnentuinen. Onder het gebouw bevindt zich een bewaakte privé-garage alsmede een opslag box (ca. 6 m2). NB. kosten voor gebruik parking bedragen € 100,00 per maand.

Openbaar vervoer: tram 16 en 24 op loopafstand alsmede bus 15, 358 en 62. Met de auto kunt u de ringweg A10 oprit S106, S107 en S108 binnen enkele minuten bereiken. Schiphol op 10 min. rij-afstand. Op loopafstand bevindt zich de Stadionweg met diverse prachtige (kleding)winkels alsmede een Albert Heijn en een Warme Bakker. Ook op de nabij gelegen Beethovenstraat is het uitstekend shoppen.

Benieuwd naar deze goed onderhouden en ruim opgezette huurwoning? Contacteer Noor Sterenberg van Noorestate voor meer informatie of een bezichtiging.
noor@noorestate.com of 06 14 23 64 64

Kaart