MENU
en nl

Hoera! 5 jaar Noorestate

2015-10-28 19:19:42 – Noor – Blog

Noorestate bestaat deze maand precies 5 jaar. Mijn eerste lustrum dus, absuluut een mijlpaal om even bij stil te staan!

Hoe het begon?
Na ruim tien jaar werkervaring in de Amsterdamse verhuurmakelaardij wist ik mijn weg inmiddels goed te vinden. Ik had talloze huurders – veelal expats – geholpen aan passende woonruimte, goede contacten met praktisch ieder verhuurkantoor in Amsterdam en ik kende de stad bovendien als m’n broekzak. Ik heb gewerkt met gerenommeerde partijen en geleerd hoe het moet, maar misschien nog belangrijker: ook hoe het níet moet. Of beter gezegd: waar ik me niet goed bij voel. Ik besloot mijn eigen pad te bewandelen en me verder te specialiseren op woningverhuur. Ik geloof in een aanpak die verder gaat dan een handtekening onder een contract, maar gebaseerd is op exclusieve samenwerking en vertrouwen. Die mening blijken velen gelukkig te delen. Sinds oktober 2010 is Noorestate een feit en inmiddels kan ik zeggen: het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

En nu?
Men zegt wel eens 'buiten je comfortzone gebeuren de mooiste dingen'. In mijn geval gaat dat zeker op. Elke dag ervaar ik hoe fijn het is om dingen op je eigen persoonlijke manier te doen. Actief meedenken met klanten, volop vrijheid, na werktijd bezichtingen inplannen met expats die overdag geen tijd hebben, de positieve feedback...

Van tevoren had ik niet durven dromen op zoveel vertrouwen en positieve respons. Als je op je eerste officiele dag als zelfstandig ondernemer direct een paar klussen krijgt, is dat natuurlijk geweldig. Dat dit nooit meer is opgehouden, des te mooier. Ik zal de mensen die mij vanaf dag 1 een kans hebben gegund altijd dankbaar blijven.

En straks?
Inmiddels ben ik 500 handelstransacties verder en gelukkig blijft de teller lopen! Ieder jaar groei ik een stukje, maar niet té hard, omdat ik natuurlijk wel de kwaliteit en het persoonlijke karakter wil blijven waarborgen.

Ik ben klaargestoomd voor een nieuw lustrum, dus wil jij een woning huren of verhuren, dan help ik je graag!
Ik ben elke dag bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 via noor@noorestate.com of +31 (0)6 14 23 64 64

Wie weet tot snel!

Noor